Треба придбати дитині 16 років бандаж для корекції постави, жорсткий. Підкажіть, де знайти якісні і з якого матеріалу краще вибрати? Хто носив такий корсет, чи дав він вам позитивний результат?
Бандаж для корекції постави!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-30 15:58:06
Якщо вам призначив лікар, що потрібно носити такий спеціальний корсет, обов'язково купуйте і носите. Проконсультуйтеся з ним, яка повинна бути жорсткість і ступінь фіксації, і інші дрібниці.
Поделиться32022-09-30 15:58:43
У мене був біль у спині, дискомфорт під час випрямлення хребта. Мені лікар прописав спеціальну лікувальну фізкультуру і бандаж для того щоб уникнути подальшої деформації хребта і можливих захворювань.
Поделиться42022-09-30 16:00:37
У мене був біль у спині, дискомфорт під час випрямлення хребта. Мені лікар прописав спеціальну лікувальну фізкультуру і бандаж для того щоб уникнути подальшої деформації хребта і можливих захворювань.
Якщо вам потрібні високої якості дитячі бандажі https://www.medtechnika.com.ua/ua/dytiachi-bandazhi/ Рекомендую вам зайти в інтернет магазин" Рідні Медтехніка", там великий асортимент на ортопедичні вироби.
Знаю не з чуток, тому що купувала там бандаж для вагітних, коли виношувала двійню, у мене було велике навантаження на спину, і я не могла без нього. Завдяки даному бандажу я знімала навантаження зі спини і ніг, і у мене не було набряклості, і я уникла багатьох проблем.